Kaymakam Tunç, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Kaymakam Tunç, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Kaymakam Tunç, Yafes Köprüsü ve Eski Şırnak Yolunda Başlatılan Çalışmaları Yerinde İnceledi.

Cizre Belediyesi ve Karayolları 95. Şefliği tarafından Yafes Köprüsü ile eski Şırnak yolunda yürütülen kaldırım, orta refüj, akıllı kavşak, peyzaj ve asfaltlama çalışmaları koordineli bir şekilde devam ediyor.

Kaymakam Mehmet Tunç, Yafes Köprüsü ile eski Şırnak yolunda yapılan çalışmaları yerinde incelerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Ardından bölge esnafını ziyaret eden Kaymakam Tunç, talep ve sorunlarını dinledi.

İncelemeler sırasında Kaymakam Mehmet Tunç’un talimatıyla belediyeye ait iş makinaları ile yıpranmış ve deforme olmuş kilit parke ve bordür taşlar zarar görmeden kaldırılıp, program dahilinde ihtiyaç duyulan yerlerde kullanmak üzere kilit parke fabrikasına götürüldü.

Kış aylarının yaklaşması ile birlikte ekiplerin kaldırım düzenlemeleri konusunda mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarına hız verdiğini ifade eden Kaymakam Tunç, yaya güvenliğini ön plana çıkaran kaldırım ve orta refüj çalışmaları ile caddenin yenileneceğini kaydetti.

Vatandaşlara güvenli ve konforlu ulaşım imkanı sunmak adına şehrin birçok noktasında yeni yol açma, kaldırım, orta refüj ve sıcak asfalt çalışmalarını başlattıklarını vurgulayan Tunç, mahalle ve sokaklarda yapılan çalışmaların yoğun bir çalışma programı dahilinde devam edeceğini kaydederek, “Belediye olarak her zaman vatandaşlarımızın memnuniyetini öne alan çalışmalara hız vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.