Kaymakam Tunç’tan Esnaf Ziyareti

Kaymakam Tunç’tan Esnaf Ziyareti

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, Mem u Zin Bulvarındaki esnafları ziyaret etti.

Kaymakam Mehmet Tunç, Mem u Zin Bulvarında esnaflara hayırlı işler, bol kazançlar temennisinde bulundu.

Esnaflarla sıcak ve samimi bir ortamda sohbet eden Kaymakam Tunç, onların iş ve işyerleri hakkında bilgiler alıp, talep ve sorunlarını dinledi.

İlçede yapımı devam eden çalışmalar ve yapılacak projeler hakkında esnafları bilgilendiren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç; “ İlçemiz esnafı olarak sizler, ekonomimizin en önemli değerlerisiniz. Ne kadar istihdam sağlarsınız, ne kadar üretken olursanız, değişime ne kadar ayak uydurursanız, İlçemizin ticari durumu da o kadar pozitif, hareketli ve üretken olur. Kaymakam Tunç, İlçede bulunan esnaflarımızı, yoğun iş tempomuzdan fırsat bulduğumuz müddetçe ziyaret etmeye devam ediyoruz. Amacımız Devletimizin sıcak ve güler yüzünü tüm vatandaşlarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza gösterebilmektir. Devletimizin kapısı her daim vatandaşımıza, esnaflarımıza açıktır” şeklinde konuştu.

İşyerlerinde Kaymakam Tunç’u ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, bu gibi ziyaretlerin kendilerine moral ve güç verdiğini ifade ederek, Kaymakam Tunç’a teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.