Kaymakam Tunç’tan SYDV ve Cudi Aile Destek Merkezine ziyaret

Kaymakam Tunç’tan SYDV ve Cudi Aile Destek Merkezine ziyaret

         Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde hizmet veren Cudi Mahallesi Aile Destek Merkezini (ADEM) ziyaret etti.

         Aile Destek Merkezi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının genel durumu hakkında Vakıf Müdürü Celal Azgan’dan bilgiler alan Kaymakam Tunç, kursiyerleri sınıflarında ziyaret ederek, yaptıkları çalışmaları inceledi.

         Ziyaretlerinde aile merkezinde verilen eğitimlere katılan kursiyerlerle bir araya gelen ve yürütülen faaliyetlere yönelik incelemelerde bulunan Kaymakam Tunç “Aile Destek Merkezleri aracılığıyla kadınlarımızın iş ve mesleki eğitimler, psikososyal, beşeri sosyal ve kültürel kazanımlar ve kişisel yönden gelişimlerine destek olmak ve toplumsal yaşamın içerisine pro-aktif olarak dahil olmalarını sağlayacak meslek edindirme kursları ile kişisel gelişim seminerleri, aile içi iletişim eğitimlerine daha da ağırlık verileceğini ve bu kurslara katılan kadınlarımızın almış oldukları mesleki eğitimler ardından ilgili, ilişkili kurumların verdiği hibe ve kredilerden faydalanarak kendi işlerini kurabilmelerine destek olacağız” dedi.

         Kadınların aile bütçelerine katkı sunacaklarını belirten Kaymakam Tunç;, çocuklarını daha iyi koşullarda eğitecekleri, sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimlerine katkı sağlayan sosyal hizmet unsurlarını gerçekleştirebilen bir hedefi gerçekleştirebileceklerini ifade etti.


kaymakam-tunctan-ilce-sydv-ve-cudi-aile-destek-merkezine-ziyaretb.jpegkaymakam-tunctan-ilce-sydv-ve-cudi-aile-destek-merkezine-ziyaretc.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.