Kaymakam Tunç’un talimatı ile sosyal sorumluluk projeleri başlatıldı

Kaymakam Tunç’un talimatı ile sosyal sorumluluk projeleri başlatıldı

         Kaymakam Mehmet Tunç, Cizre Kaymakamlığı ve Cizre Belediyesi’nin ilgili birim müdür ve personelleri ile birlikte kolları sıvayarak park ve bahçe ekiplerine destek verdi.

         Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç’un talimatları ile başlatılan ‘sosyal sorumluluk projesi’ kapsamında, Kuştepe İdil Yol Ayrımı ile Nusaybin Kavşağı arasındaki çevre yolundaki orta refüjde temizlik ve yeşillendirme çalışmaları başlatıldı.

         Hafta sonu yoğunlaştırılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, çevre yolundaki orta refüjde bulunan çöpler ve taşlar tek tek ayıklandı, toplandı.

         Mesai mefhumu gözetmeksizin ilçe genelinde temizlik ve yeşillendirme çalışmalarına önem vereceklerini belirten Kaymakam Mehmet Tunç, “Geldiğimiz günden bugüne çalışma ekiplerimiz ile her zaman olduğu gibi sahada asfalt, kilit parke döşeme, kaldırım, çimlendirme, peyzaj ve temizlik çalışmalarımızı hep birlikte sürdürüyoruz. Çalışma ekiplerimiz, Mahallelerimiz başta olmak üzere sokak ve parklarda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bugün de Cizre Kaymakamlığı ve Cizre Belediyesi’nin ilgili müdür ve personelleriyle birlikte ‘sosyal sorumluluk projesi’ kapsamında daha yaşanılabilir bir Cizre için kolları sıvadık” ifadelerini kullandı.

         7000’e yakın 3. ve 4. Sınıf öğrencileriyle birlikte başlattıkları cadde, sokak ve parklardaki temizlik kampanyasının vatandaşlar tarafından da güzel dönüşler aldıklarını ifade eden Kaymakam Tunç, “ Bu güzel geri dönüşler bizleri ziyadesi ile memnun kılmıştır. Bu anlamda vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlayacak her türlü çalışmada vatandaş desteklerini alarak güzel işlerin ortaya çıkarılmasına hep birlikte vesile olacağız” şeklinde konuştu.

 

kaymakam-tuncun-talimati-ile-sosyal-sorumluluk-projeleri-baslatildi.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.