KAZILAN YOLLAR NE ZAMAN KAPATILACAK?

KAZILAN YOLLAR NE ZAMAN KAPATILACAK?

Şırnak merkezde yaklaşık 6 ay önce başlayan elektrik ve doğalgaz alt yapısı vatandaşların tepkisine neden oldu. Ana caddeler reklam amaçlı asfaltlanırken, ara sokak ise kendi haline terk edilmiş durumda.

Şırnak Merkez ana caddelerinde yaklaşık 6 ay önce başlayan elektrik ve doğalgaz altyapısı halen sonuca ulaşmış değil.

Şehir tamamı şantiye alanına dönerken işlerin ağır ve özensiz yapılması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Şehir merkezinde Ali Gaffar Okan Caddesi-Belediye Kavşağı ve Belediye Kavşağı Ömer Kabak Meydanı güzergahındaki yollar kısa süre içerisinde bitirilirken ara sokaklarda ise çalışmalarda aksaklıklar yaşanıyor.

Yeşilyurt ve Gündoğdu Mahallelerinde mahalle aralarında bulunan yollarda yaklaşık 2 aydır çalışmalar neredeyse durmuş durumda. Vatandaşlar sonbahar ayında yağan yağışlarla birlikte büyük sıkıntılar çekeceklerini bu yüzden bu yolların bir an önce bitirilmesini istedi.

Ana Caddelere Kaplama, Ara Sokaklar Harabe

Şırnak Merkez Şehit Mehmet Esin Caddesi’nde çalışmalarda sadece ana cadde de asfalt yama çalışmaları yapılırken ara sokaklarda herhangi bir asfalt çalışması yapılmadı. Açık Öğretim Bürosu’nun kapısında 2 ay önce yapılan çalışma halen sonlandırılmış değil. 2 metre önünden geçen yolda asfaltlama çalışması yapılırken, büronun önünde açılan kanal halen kapatılmamış durumda.

1392e54a-63d0-4e30-bd67-32f3f58e924d.jpgec0226ad-d176-4d56-a6ba-e30777ff70ab.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.