Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal'ı aldattı mı? İddialar doğru mu?

Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal'ı aldattı mı? İddialar doğru mu?

Sevilen ünlü ve yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal'ı aldattığı iddiaları magazin ve sosyal medya gündemini karıştırmayı başardı. Kenan İmirzalıoğlu eşini aldattı mı? Kenan İmirzalıoğlu eşini kiminle aldattı?

Magazin dünyası ve sosyal medya ünlü çift olan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal hakkında ortaya atılan aldatma iddialarını konuşuyor. Kenan İmirzalıoğlu aldattı mı? Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal’ı aldattı mı? Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal’ı kiminle aldattı? kenan imirzalıoğlu sinem kobal ne zaman evlendi? Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal'ı aldattı mı?

66d77b.webp

KENAN İMİRZALIOĞLU EŞİ SİNEM KOBAL'I ALDATTI İDDİALARI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

7 yıldır devam eden evlilikleri ve aşklarıyla örnek çift olarak anılan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti hakkında bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımı ortalığı karıştırmaya yetti. Herkes Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal’ı aldatıyor mu? diye sormaya başladı. Tuğçe isimli bir sosyal medya kullanıcısının ortaya attığı iddia paylaşımı kısa sürede 4 milyondan fazla görüntülenme aldı.

2023/11/25/kn25112023.jpgİşte sosyal medyada ortaya ilk atılan o iddia

Kenan İmirzalıoğlu’nun aldatma iddiaları nedeniyle sosyal medyada gündemi kısa sürede "Kenanİmirzalıoğlu" ve "SinemKobal" etiketleri en çok konuşulan konular arasına girdi. Öte yandan çift bu aldatma iddiaları hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

KENAN İMİRZALIOĞLU VE SİNEM KOBAL NE ZAMAN EVLENDİ?

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal 2016 yılında evlendi. Çiftin bu evlilikten 2020 yılında Lalin ve 2022 yılında Leyla adını verdikleri kız çocukları doğdu.

sinemkobal-kenanimirzali.jpg

Kenan İmirzalıoğlu Eylül 2022 tarihinde magazin dünyasına yaptığı bir açıklamada, Sinem'in içinden muhteşem bir anne çıktığını ve annelik onun için önemli şey olduğunu ifade etmişti.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.