Kendisini polis olarak tanıttı 45 bin TL değerinde altını kaptı

Kendisini polis olarak tanıttı 45 bin TL değerinde altını kaptı

Telefonda kendisini polis olarak tanıtan bir kişi Trabzon'da Afganistan uyruklu evli çifti dolandırdı.Dolandırıcılar birçok kişiyi farklı yöntemlerle mağdur etmeye devam ediyor.

Dolandırıcılar birçok kişiyi farklı yöntemlerle mağdur etmeye devam ediyor. Telefonda kendisini polis olarak tanıtan bir kişi Trabzon'da Afganistan uyruklu evli çifti dolandırdı.

Trabzon'da gerçekleşen olayda edinilen bilgiye göre, Afganistan uyruklu A.K. (29) isimli kişiyi telefonla arayan ve kendisini polis olarak tanıtan bir kişi kendisine adliyeye gitmesini söyledi.

A.K.'nin adliyeye gitmesinin ardından bu kez A.K.'nin eşi S.Z.'yi arayarak eşinin terör örgütünden altın aldığını, kendilerinde bulunan bu altınları kuyumcuda bozdurarak parayı bankadan kendisine göndermesini istedi.

ALTINLARINI KUYUMCUDA BOZDURDU

45 bin TL değerindeki altınlarını kuyumcuda bozduran S.Z. kendisini arayan kişinin gönderdiği hesaba bu parayı yolladı. Adliyeye giden A.K. kendisine adliyeden herhangi bir çağrılma olmadığını öğrenerek eve döndü.

Durumu eşini anlatınca S.Z. de yaşadığı olayı eşine aktardı. Afgan çift daha sonra kendilerini arayan telefon numarasına ulaşamayınca dolandırıldıklarını anlayarak polis karakoluna başvurdu.

Polis ekipleri şüphelinin tespiti ve teminine yönelik çalışmalar başlattı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.