Liderlerden, Şehitler İçin Taziye Mesajı

Liderlerden, Şehitler İçin Taziye Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu, Şırnak’ta askeri personeli taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan askerlere ve Suriye'de şehit olan polis memurları için baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, “Şırnak’ta askeri personeli taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan askerlerimize ve Suriye'de şehit olan polis memurlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan asker ve polis memurlarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'ta şehit olan askerlerin ve Suriye'nin Tel Abyad bölgesinde şehit olan polislerin ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi.

Edinilen bilgiye göre Erdoğan, Şırnak'ta intikal esnasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yunus Öztürk ve Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Koçak ile Tel Abyad bölgesinde meydana gelen patlamada şehit olan polis memurları Resul Barutçu ve Özgür Barçın'ın ailelerine mesaj göndererek, başsağlığı dileklerini iletti.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da , Şırnak’ta askeri personeli taşıyan aracın devrilmesi sonucu şehit olan askerler ve Suriye’deki patlamada şehit düşen polisler için bugün Twitter hesabında bir taziye mesajı yayınladı. Kılıçdaroğlu’nun mesajı şöyle:
“Şırnak’ta askeri personeli taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan askerlerimize ve Suriye'de şehit olan polis memurlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan asker ve polis memurlarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.