KIZILAY’IN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA KATILIM ARTIYOR

KIZILAY’IN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA KATILIM ARTIYOR

Kızılay'ın başlattığı ‘Kan Bağışı Kampanyası’na Şırnak İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener de katıldı.

Şırnak Kızılay Kan Bağış Merkezi ziyareti esnasında Şener’e İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Abdullah Öğmen, Mirza Çazım, Mehmet Tatar ve Şırnak Kızılay Başkanı Muhittin Benek eşlik etti.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, ÖNDER ve Kızılay'ın başlattığı kan bağışı kampanyasına “Biz de varız” diyen Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü, koronavirüs sürecinde ulusal kan stoklarını arttırmak amacıyla çeşitli farkındalık çalışmaları yürüten Türk Kızılay'ının kan bağışı çağrısına eğitimciler kayıtsız kalmadı. İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, kan vererek farkındalık oluşturdu. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Abdullah Öğmen, Mirza Çazım, Mehmet Tatar ve öğretmen, velilerin de katılımıyla kan bağışında bulunuldu.

Şırnak Kızılay Kan Bağış Merkezi önünde Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün bünyesinde kurulan Kızılay kan verme aracının önünde bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, Türk Kızılayı'na destek olmak için kan bağışında bulunduklarını belirterek "Bu zor günlerde Kovid-19 salgını sebebiyle özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına ve bağış yapan eğitimcilere teşekkür ederim" dedi.

Konu hakkında ayrıntılı bilgi alan İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, imkanı olan herkesi kan vermeye davet ederek iyi dilek ve temenniler ile ziyaretini sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.