Kızıltepe'de bir düğünde damada para ile yapılan yelek giydirildi

Kızıltepe'de bir düğünde damada para ile yapılan yelek giydirildi
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Ömer ve Gülsüm Akgül çiftinin düğününde damada, valizle getirilen 200 liralık banknotlardan oluşan yelek giydirildi, geline ise 2 kilo 100 gram altın takıldı.

İlçede bulunan bir düğün salonunda yapılan düğün töreninde yakınları tarafından damada takı merasimi sırasında farklı bir sürpriz hazırlandı. Valiz içinde getirilen 200 liralık banknotlar yelek haline getirilerek damadın üzerine giydirildi. Geline ise takı merasiminde 2 kilo 100 gram altın takıldı.

68c6cd126058ac518cba3c8d.jpg

Düğüne katılan davetliler, ilginç anları cep telefonu kameralarıyla görüntüledi. Renkli görüntülere sahne olan düğün, sosyal medyada da ilgi gördü.

20250914aw537950-2.jpg

20250914aw537950-0.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.