Komşu ilde aile katliamı yapan uzman çavuş için taziye kurulmadı
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde geçtiğimiz pazar günü meydana gelen olayda, Uzman Çavuş Musa Gezer 13 yıldır şiddet uyguladığı Gülşen Gezer ile annesi Habiba Demir, kız kardeşi Keve Demir ile erkek kardeşi Gökhan Demir’i silahla vurarak öldürmüştü.
Taziye kurulmadı
4 kişiyi öldürdükten sonra karnına 3 el ateş eden Musa Gezer ağır yaralı olarak kaldırıldığı Van’da dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Gezer’in cenazesi dün akşam hastaneden alınarak Şemdinli’ye bağlı Aktütün (Bêzelê) köyünde defnedildi. Gezer için taziye kurulmadı, aile de taziyeleri kabul etmeyecek.
4 kez aile evine sığınmıştı
Cinayetten sonra aile yakınlarının verdiği bilgiye göre, Musa Gezer’den gördüğü şiddet nedeniyle Gülşen Gezer 4 kez aile evine sığındı. 3 kez Musa Gezer ile barışması sağlanan Gülşen Gezer, 4’üncü kez aile evine geldiğinde boşanma davası açtı. Gülşen Gezer’in öldürülmeden 10 gün önce Musa Gezer’den boşanmak için dava açtığı ortaya çıkmıştı.
Kaynak:İHA

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.