Kömür Paketleme ve Eleme Sahasında İnceleme

Kömür Paketleme ve Eleme Sahasında İnceleme

Gelişi güzel bir şekilde şehrin girişinde bulunan kömür eleme ve paketleme tesislerinin taşınma işlemleri devam ediyor.

Şırnak Valisi Osman Bilgin, kömür paketleme ve eleme sahasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Hem çevre kirliliğine hem de çevrede yaşayan vatandaşların sağlıklarını tehdit eden kömür eleme ve paketleme sahalarının Yaşam Alanlarından Uzak Yere Kurulması İçin çalışma başlatılması için talimat veren Şırnak Valisi Osman Bilgin, taşıma işlemini tamamlayan firmaların tesislerinde incelemelerde bulundu.

Vali Bilgin, Şırnak’ın altın değerinde olan kömür maden sahası, şehre yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla yeni bir tesis alanının inşa edildiği kömür eleme ve paketleme tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Bilgin, yetkililer ile konuşarak çalışmanın eksiklikleri hakkında bilgi alarak, bir an önce bitirilmesi için çalışmanın takipçisi olduklarını ifade etti. Vali Bilgin, kömür işletmecilerinin de talep ve sıkıntılarını dinleyerek, ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.

Maden ocakları kömür eleme ve paketleme tesislerinde yaptığı incelemeyi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kömür paketleme, eleme tesislerinin taşınacağı alan ile ilgili çalışmaları yerinde inceleyerek işletmecilerimizin taleplerini dinledim. Şırnak’ımıza daha modern bir kent görünümü kazandırmak amacıyla çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.