Kovid-19 Vakaları Arttı: Bakanlık Maske Takılmasını İstedi

Kovid-19 Vakaları Arttı: Bakanlık Maske Takılmasını İstedi

Aralık ayının ilk haftasında yüzde 75 artışla 56 bin 43 kişide Kovid-19 vakası tespit edilen Singapur'da Sağlık Bakanlığı'nın vatandaşlara maske takılmasını önerildiği açıkladı.

Singapur Sağlık Bakanlığı, Aralık ayının ilk haftasında Kovid-19 vakalarında yüzde 75 artış tespit edildiğini ve maske takılmasının önerildiğini açıkladı.

The Straits Times'ın haberine göre, Singapur'da 3-9 Aralık tarihlerinde 32 bin yeni vakanın kaydedilmesiyle toplam 56 bin 43 kişiye Kovid-19 tanısı konulduğunu belirtti.

Bakanlık, Toplu alanlarda ve risk grubundaki kişilerin çevresinde maske takılmasını tavsiye ederken, 19 Aralık'tan itibaren vakaların günlük açıklanacağını da duyurdu.

23 KOVİD-19 HASTASININ YOĞUN BAKIMDA

Yatarak tedavi gören Kovid-19 hastaları için hastanelerdeki kapasitenin arttırılacağını belirten Singapur Sağlık Bakanlığı, geçen hafta, yılın en yüksek haftalık ortalamasıyla, toplam 23 Kovid-19 hastasının yoğun bakıma alındığını bildirdi.

Bakanlık ayrıca, turistlerin havalimanında maske kullanması ve gerektiğinde hastanelerden yararlanabilmek için seyahat sigortası yaptırmaları konusunda uyardı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.