Koyun ve keçiler yüzlerce kilo kenevir yedi

Yunanistan’un Volos kentinde yaşanan sel felaketi sonrasında ilginç bir olay meydana geldi. Şehirde bulunan koyun ve keçiler, tıbbi amaçlı yetiştirilen 300 kilo keneviri yedi. Montajlanarak sosyal medyada paylaşılan video viral oldu.

Yunanistan'da eylül başında meydana gelen ve yüzbinlerce dönümlük arazinin sular altında kalmasına neden olan selin en çok etkilediği şehirlerden Volos'ta, tıbbi amaçlı kenevir üretilen seraya giren koyun ve keçilerin 300 kilogram keneviri yediği belirtildi.

Status Stathmos Radyo İstasyonuna konuşan, seranın sahibi Yannis Burunis, "Orta ve Doğu Avrupa'daki en büyük tıbbi amaçlı kenevir üretilen seranın" kendisine ait olduğunu, kuraklığın ardından sel felaketinin etkisiyle büyük zarara uğradıklarını söyledi.

Burunis, "Üretimimizin yüzde 80'ini kuraklık ve sel nedeniyle kaybettik. Elimizde kalanı kurtarmaya çalışırken bir anda seraya koyun ve keçilerin girip normal şekilde otlandığını gördük. Zavallı hayvancıklar yiyecek bir yeşillik buldu. Yiyecek başka şey yoktu, her şey selde yok oldu." dedi.

“KOYUNLAR KEÇİLERDEN DAHA YÜKSEĞE ZIPLIYORDU”

Ayrıca Burunis, kovmaya çalıştıkları koyun ve keçilerin serayı terk etmek istemediğini aktardı. Burunis, "Koyunlar keçilerden daha yükseğe zıplıyordu. Normalde asla böyle olmaz. Yaklaşık 300 kilogram kenevir yedikleri için normal." ifadesini kullandı.

KEMAL SUNAL FİLMİ REPLİĞİ İLE VİRAL OLDU

Kemal Sunal'ın Sakar Şakir filminde Marmara Kazım'ın bir repliği koyunların videoları ile montajlandı.

Marmara Kazım'ın "Adalar sahilinde bekliyorum" şarkısını söylediği anlar ile paylaşılan koyunun videosu viral oldu.

Peki video size komik mi geldi? Yoksa hayvanın çaresiz yemek arayışı trajik mi geldi?

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.