KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ, GÜZELLER MEVKİİ VE ŞAHİNTEPE ÇAMURDAN KURTULACAK

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ, GÜZELLER MEVKİİ VE ŞAHİNTEPE ÇAMURDAN KURTULACAK

Cizre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Sur Mahallesi Şahintepe, Silopi yolu Güzeller Mevkii ve Küçük Sanayi Sitesinde kullanmak üzere 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. Maddesi açık ihale usulü ile kilitli parke taşı ihalesi gerçekleştirildi.

Altyapı çalışmalarına ara vermeden devam eden Cizre Belediyesi, ilçenin birçok yerinde kilitli parke taşı döşemesi yaparken, Sur Mahallesi Şahintepe, Silopi yolu Güzeller mevkii ve Küçük Sanayi Sitesinde kilitli parke çalışması yapmak üzere kilitli parke taşı ihalesi gerçekleştirildi.

Cizre Belediyesi hizmet binası toplantı salonunda yapılan ihaleye 15 istekli firma katıldı. İhale komisyonu tüm katılan firmaların dosyalarını inceledi. İhaleye katılan firmaların teklifleri tek tek açıklandı. Ardından ihale komisyonu kararını açıklamak üzere ihaleyi bitirdi. Birer mahalle kadar büyük olan Şahintepe ve Güzeller Mevki ile 800 istihdam sağlayan ve 150’ye yakın işyerinin olduğu Küçük Sanayi Sitesinde yapılacak kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ile beraber cadde ve sokaklar çamurdan kurtulacak.

Cadde ve sokaklarda yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu, ‘‘Daha önce de ifade ettiğim gibi önümüzdeki yılda yapacaklarımızla şehrimizde parkelenmemiş yol kalmayacak. 1 yılda yaklaşık 11 milyon TL maliyet ile kilitli parke çalışması yaptık. Bu kadim şehir her şeyin güzeline layıktır. Güzeller, Şahintepe ve Küçük Sanayi Sitesi için hayırlı olsun’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.