Kurulacak olan tekstil fabrikasında hedef 1500 işçi istihdamı

Kurulacak olan tekstil fabrikasında hedef 1500 işçi istihdamı

              Vali Ali Hamza Pehlivan, Cizre Osb’de kurulmakta olan tekstil fabrikası şantiyesinde incelemelerde bulundu

              Vali Ali Hamza Pehlivan, Cizre İsmail Ebul-İz Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulmakta olan Tekstil fabrikasının inşaat alanında incelemelerde bulundu.

              Şırnak Valiliğinin himayesinde Cizre Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığının destekleriyle inşaatı başlatılan ve tamamlanma aşamasına gelen fabrikada NZR grup tarafından gerekli tefrişat ve teknik donanım yapılarak yakında üretime başlanması planlanıyor.

              İlk etapta 400 işçi istihdam edilerek başlanacak olan fabrikada zaman içinde 1500 işçi istihdamı hedefleniyor. Şırnak ve Cizre’nin ekonomisine önemli katkılar sağlayacak olan tekstil fabrikasının inşaat alanını gezen Vali Pehlivan, fabrika şantiyesinde yürütülen çalışmalar hakkında Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Davut Sinanoğlu ve firma yetkililerinden bilgi aldı.

              İncelemelerde Vali Pehlivan’a Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Davut Sinanoğlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Yılmaz Demirelli, İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk, Cizre TSO Başkanı Salih Sefinç, Cizre İsmail Ebul-İz Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mazlum Budak ve firma yetkilileri eşlik etti.

whatsapp-image-2021-06-04-at-204123.jpegwhatsapp-image-2021-06-04-at-204125-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.