Mahalleliden Tümsek Talebi: “Çocuklarımızın Güvenliği İçin Adım Atın”

Mahalleliden Tümsek Talebi: “Çocuklarımızın Güvenliği İçin Adım Atın”

Şırnak Merkez Kaymakam Halil Ulusoy Caddesinde tümsek olmamasından dolayı hızla ilerleyen araçlar mahallede paniğe neden oluyor. Araçlar yüzünden çocuklar dışarı çıkamıyor.

Şırnak Merkez Dicle Mahallesi'nde, Kaymakam Halil Ulusoy Caddesi'nde hızlı giden araçlar mahalle sakinlerini endişelendiriyor. Mahalle sakinleri, caddede hız tümseği yapılmasını isteyerek araçların yavaşlamasını talep ediyor.

Mehmet Ali Çakan: "Çocuklarımızın Güvenliği Tehlikede"

Mahalle sakinlerinden Mehmet Ali Çakan, hızlı giden araçların yarattığı tehlikeyi dikkat çekerek; “"Araçlar burada çok hızlı gidiyor. Yol güzel ancak araçların hızlı geçmesi biz mahalle sakinlerini korkutuyor. Çocuklarımız dışarıda oyun oynarken, biz içeride çocuklarımızdan endişeleniyoruz. Araba çarpacak diye korkuyoruz. Yetkililerin bir an önce bu yola tümsek yapılmasını istiyoruz." diyerek kaygılarını dile getirdi.

Güvenlik Önlemlerinin Alınması Şart

Dicle Mahallesi sakinleri, yetkililerin hızla harekete geçmesini bekliyor. Hızla giden araçların neden olduğu tehlikenin ortadan kaldırılması için mahalle halkı, çocuklarının güvenliği için gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyor.

Mahalle Halkının Ortak Talebi: Hız Tümseği

Mahallede yaşayan birçok vatandaş, aynı endişeleri paylaşıyor ve hız tümseği gibi basit ama etkili bir çözümün hemen uygulanması gerektiğini savunuyor. Çocukların güvenli bir şekilde oyun oynayabilmesi ve mahallede huzurun sağlanabilmesi için bu talebin göz ardı edilmemesi gerektiğini vurguluyorlar.

yol1.jpeg

yol4.jpeg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.