Mardin'de kavgada saldırmaya çalışınca kendi sopasıyla dayak yedi
Yayınlanma:
Mardin’in Artuklu ilçesinde yol verme tartışması kavgaya dönüştü. Tanker sürücüsü sopa ile saldırmak istedi ancak sopa otomobil sürücüsünün eline geçti. Tanker sürücüsü darbedildi. O anlar cep telefonuyla kaydedildi.
Mardin’in Artuklu ilçesinde yol verme tartışması kavgaya dönüştü. Tanker sürücüsü sopa ile saldırmak istedi ancak sopa otomobil sürücüsünün eline geçti.https://t.co/iXx3XSnqJm pic.twitter.com/pEmWEXs6YS
— Şırnak Haber 73 (@7373sirnakhaber) April 17, 2025
Edinilen bilgilere göre, Vali Ozan Caddesi'nde otomobil otomobil ile tanker sürücüsü arasında yol verme meselesi yüzünden tartışması çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada tanker sürücüsü, eline aldığı sopanın otomobil sürücüsünün eline geçmesi üzerine dayak yedi. Kavga, çevredekilerin araya girmesiyle sonra erdi.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polisin araya girmesiyle olay yatıştırıldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Kaynak:İHA
Yaşam
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.