MasterChef 10 Ekim 2023 Eleme Potasına Kimler Gitti?

MasterChef 10 Ekim 2023 Eleme Potasına Kimler Gitti?

MasterChef All Star'ın 10 Ekim 2023 tarihli son bölümü, çekişmeli dokunulmazlık mücadelesi sonrasında eleme potasının kimlere ait olduğunu merak edenler için heyecanla beklenen anı aydınlattı.

MasterChef 10 Ekim 2023 tarihli bölümünde yaşananları ve eleme adaylarını belli oldu.

Kırmızı ve Mavi Takım Arasındaki Dokunulmazlık Oyunu

10 Ekim 2023 tarihli MasterChef bölümünde, kırmızı ve mavi takım haftanın birinci dokunulmazlık oyununda pide çeşitleri için bir düelloda karşı karşıya geldi. Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in isteği üzerine hazırlanan pideler, iki takım arasında bir rekabete dönüştü. Bu yarışmada kırmızı takım, pide yapma konusunda mavi takıma üstünlük sağlayarak dokunulmazlık oyununu kazandı. Mavi takım ise iki yarışmacıyı eleme adayı olarak seçmek zorunda kaldı.

MasterChef'te Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef'te eleme adayları belirlenirken, tansiyonu yüksek bir oylama gerçekleşti. Mavi takımda dokunulmazlığı kazanamayanlar, eleme potasına düşen isimleri belirlemek için bir araya geldi. Bu sürecin sonunda eleme adayları Tahsin ve Sergen olarak belirlendi.

Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Haftanın birinci dokunulmazlık oyununda şefler, yarışmacılardan çeşitli pide türleri yapmalarını istedi. Oyun düello formatında oynandı ve eşleşmeler şu şekildeydi:

Cemre - Tolga: Şerbetli pide

Barış - Batuhan: Patatesli Kır pidesi

Sergen - Ayaz: Cantık pidesi

Alican - Azize: Bıçak arası

Eren - Metin: Cicirya pidesi

Kerem - Dilara: Nazilli pidesi

Tahsin - Esra: Cıvıklı pide

Barbaros - Tanya: Trabzon yağlısı

Hasan - Kıvanç: Bafra pidesi

Yarışmacıların hazırladığı pideler şefler tarafından tadıldı, ve sonuçta dokunulmazlığı kırmızı takım kazandı.

Bireysel Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Mavi takımın dokunulmazlık oyununu kaybetmesinin ardından, yarışmacılar bireysel dokunulmazlık için mücadele ettiler. Bu etapta şefler, yarışmacılardan 'tamales' yemeğini hazırlamalarını istedi. 45 dakikalık süre içinde yarışmacılar elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. En iyi tabakları hazırlayan isimler Cemre, Dilara, Batuhan ve Azize oldu. Gecenin sonunda ise bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Batuhan oldu.

MasterChef 10 Ekim 2023 tarihli bölümü, rekabetin ve lezzetin harmanlandığı bir gece olarak hafızalarda kaldı. Gelecek bölümde eleme heyecanı ise yarışmacıları bekliyor.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.