Mauro Icardi'nin Sakatlık Durumu: Bayern Münih Maçında Oynayacak Mı?

Mauro Icardi'nin Sakatlık Durumu: Bayern Münih Maçında Oynayacak Mı?

Mauro Icardi'nin sakatlık durumu hala tartışma konusu. Cumartesi günü oynanan Galatasaray - Beşiktaş maçında Rachid Ghezzal'ın müdahalesi sonucu sakatlanan Arjantinli forvet hakkında resmi bir açıklama yapıldı.

Bu durumda, Galatasaray taraftarları, "Icardi Bayern Münih maçında oynayacak mı, sakat mı?" sorusuna yanıt aramaktadır. Ligde 9 maçta 10 gol atan ve Şampiyonlar Ligi'nde de 2 maçta 1 gol kaydeden oyuncu, taraftarların sevgisini kazanmış durumda. Peki, Icardi bu akşam sahada olacak mı? İşte, detaylar:

Icardi Sakatlık Son Durumu

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 3. haftasında Galatasaray, Bayern Münih'i saat 19.45'te ağırlayacak. Bu maç öncesinde spor tutkunları, "Icardi oynayacak mı?" sorusunu sıkça sormaktadır. Beşiktaş maçında sakatlanan oyuncunun son durumu, bu akşam sahada olup olmayacağını belirleyecek.

d64e42e45c814d5c9542c1315cbc6f93.jpg

Beşiktaş Maçında Meydana Gelen Sakatlık

Maçın sonunda sakatlanan Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin durumu hakkında bilgi veren Buruk, "Mauro Icardi, ceza sahası içerisindeki pozisyonda ayağına darbe aldı. Hatta aleyhimize faul verildi. Topuğunda bir ağrı hissetti. Devamında da bandajını çıkardı." dedi.

Maç sonrasında stadı terk ederken, Mauro Icardi'nin zorlandığı görüldü. Arjantinli yıldızın sakatlığı, taraftarlar arasında büyük bir merak konusu haline geldi.

Icardi'nin Son Durumu

Beşiktaş derbisinde Ghezzal'ın ceza sahası içindeki müdahalesi sonucu sakatlanan ve stadı zorlanarak terk eden Mauro Icardi'nin Bayern karşısında sahaya çıkması şu an için oldukça zor görünüyor. MR tetkiklerinde sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda hasar ve kanama tespit edildi. Arjantinli yıldızın tedavisi devam etmektedir. Icardi'nin durumu, maç saatine kadar doktorlar tarafından yakından takip edilecek.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.