MEB Daire Başkanları Vali Kamil Acun Ortaokulunu Ziyaret Etti

MEB Daire Başkanları Vali Kamil Acun Ortaokulunu Ziyaret Etti

MEB Daire başkanları Yunus Derekaya ve Ahmet Bişkin öğrencilerin matematik ve fen alanlarında kazandıkları bilgi ve becerileri değerlendirmek için Şırnak’ı temsil edecek olan Vali Kamil Acun Ortaokulunu ziyaret etti.

Bakanlık Temel Eğitim Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Yunus Derekaya ve Temel Eğitim Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Ahmet Bişkin; öğrencilerin matematik ve fen alanlarında kazandıkları bilgi ve becerilerin değerlendirilmesine yönelik bir tarama araştırması olan, dünyadaki en büyük ve en kapsamlı uluslararası öğrenci başarılarını değerlendirme çalışması için Şırnak’ı temsil edecek olan Vali Kamil Acun Ortaokulunu ziyaret etti. Görevli öğretmenlerle bir araya gelinerek süreçle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

TIMSS 2023 nihai uygulama için seçilen okullarda, 2023 yılı Mayıs ayının birinci ve ikinci haftası içerisinde uygulanacak. Ziyarete İl Millî Eğitim Müdürü. Mirza Çazım, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Tatar, İlçe Millî Eğitim Müdürü. Şahan İke, İdil İlçe Millî Eğitim Müdürü Yunus Babayiğit ve Şube Müdürleri Ahmet Gümüş ile Selman Çifçi'nin yanı sıra Okul Müdürü Uğur Kümür eşlik etti.

Ardından Temel Eğitim Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Yunus Derekaya ve Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Şube Müdürü. Ahmet Bişkin İl Millî Eğitim Müdürü Mirza Çazım’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.