MEB ÖZEL EĞİTİM VE REHBERLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ GÜL, ŞIRNAK’TA

MEB ÖZEL EĞİTİM VE REHBERLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ GÜL, ŞIRNAK’TA

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül, çeşitli temaslarda bulunmak için Şırnak’a geldi.

Çeşitli okul ve Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı kurumları ziyaret ederek inceleyen Genel Müdür Mehmet Nezir Gül'e ziyaretlerinde, İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri eşlik etti.

Eğitim kurumlarını ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çalışmalarını inceleyen Genel Müdür Gül: "Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Merkez ilçe ve tüm ilçelerdeki eğitim kurumlarıyla koordineniz bakımından aranızdaki iletişimi yüksek ve olumlu buldum. Yapılan çalışmalar, verilen emekler yerinde görülüp tespit edilmeye değer. Şırnak iline gelip gerek okul ve kurumlardaki hazırlık süreçleri, öğretmenlerimizin yaptığı fedakarlıklar; gerekse üretimi hızla devam ederek tüm ile yeten maske üretimi olsun tüm çalışmalara şahit olunca, BurasıBizde diyen öğretmenlerimizin bunu ne büyük içtenlikle söylediklerine daha bir emin oldum. Büyük bir gayret ve emekle çalışan Müdürlüğümüz, Eğitim Kurumlarımız, Yönetici ve Öğretmenlerimize tüm içtenliğimle teşekkür ediyorum, hepiniz iyi ki varsınız." diyerek Şırnak’a gerçekleştirmiş olduğu ziyaretinden memnuniyetini dile getirdi.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül'e ince ziyareti, hoşgörüsü ve öğretmenlere sunduğu güzel motivasyonu için Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.