MEM MÜDÜRÜ NAZAN ŞENER EĞİTİM ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

MEM MÜDÜRÜ NAZAN ŞENER EĞİTİM ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

İl Milli Eğitim Müdiresi Sayın Nazan Şener Şırnak Merkez ve ilçelerinde Eğitim Çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

NAZAN ŞENER BAŞKANLIĞINDA İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLERİ İLE TOPLANTI YAPILDI

Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl-İlçe Din Öğretiminden Sorumlu Şube Müdürleri ve tüm ilçelerdeki İmam Hatip Ortaokulu Müdürleri katıldı. Şırnak genelindeki İmam Hatip Ortaokullarının okullaşma oranı, öğrenci durumları, öğretmen normları ve okul binalarının durumlarının konuşulduğu toplantıda; okul müdürleri, taleplerini belirterek okulları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

NAZAN ŞENER, İOKBS İÇİN İLİMİZE GELEN BAKANLIĞIMIZ MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İZLEME VE DEĞERLENDİRME DAİRE BAŞKANLIĞI ŞUBE MÜDÜRÜ SAYIN YUNUS ABLAK İLE ULUDERE HİLAL BELDESİNDEKİ OKULLARDA SINAVLARI İNCELEDİ.

Uludere İlçe Milli Eğitim Müdürü Mikail Demirtaş eşlik etti. Hilal Şeyhan İlkokulu ve Hilal Şeyhan Ortaokulundaki İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Sınavını (İOKBS) inceleyen Bakanlık Şube Müdürü Yunus Ablak ve İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, sınıfları gezerek sınavın işleyişi adına kontollerde bulundu. Okul binalarını da gezerek okulun genel durumu hakkında tespit ve değerlendirmelerde bulunarak okul yöneticilerine alınması gereken tedbirler bir kez daha hatırlatıldı.

 ŞENER, İOKBS İÇİN İLİMİZE GELEN BAKANLIĞIMIZ MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İZLEME VE DEĞERLENDİRME DAİRE BAŞKANLIĞI ŞUBE MÜDÜRÜ YUNUS ABLAK İLE ULUDERE İLÇE MERKEZİNDEKİ OKULLARDA SINAVLARI İNCELEDİ.

Okullardaki İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Sınavını (İOKBS) inceleyen Bakanlığımız Şube Müdürü  Yunus Ablak ve İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, sınıfları gezerek sınavın işleyişi adına kontollerde bulundu. Okul binalarını da gezerek okulun genel durumu hakkında tespit ve değerlendirmelerde bulunarak okul yöneticilerine alınması gereken tedbirler bir kez daha hatırlatıldı.

ŞENER, ULUDERE ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİNDE KURULMUŞ OLAN EBA DESTEK NOKTASINI İNCELEDİ.

Uludere ilçe merkezinde kurulan EBA Destek Noktasını inceleyen Bakanlık  Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanlığı Şube Müdürü Yunus Ablak ve İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener'e, Uludere İlçe Milli Eğitim Müdürü Mikail Demirtaş eşlik etti. EBA Destek Noktasındaki bilgisayar, internet durumu ve öğrencilerin kullanımı için hazırlanan malzemeler incelenerek okul müdürü alınması gereken tedbirler konusunda bilgilendirildi.

Aynı zamanda Z-Kütüphane olarak kullanılan EBA Destek Noktasında tespit ve değerlendirmeler yapılarak emeği geçen herkese teşekkür edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.