Memur-Sen ve Sağlık Sen Şırnak Temsilcilerinden ŞÜTAM'a Ziyaret

Memur-Sen ve Sağlık Sen Şırnak Temsilcilerinden ŞÜTAM'a Ziyaret

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şırnak Şube Başkanı Abdullah Çatı ile Sağlık Şube Başkanı Sabğatullah Anmal, Şırnak Üniversitesi Teknoloji ve Araştırma Merkezi (ŞÜTAM) Müdürü Veysel Tahiroğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şırnak Şube Başkanı Abdullah Çatı ile Sağlık Şube Başkanı Sabğatullah Anmal, Şırnak Üniversitesi Teknoloji ve Araştırma Merkezi (ŞÜTAM) Müdürü ve Eğitim Bir-Sen temsilcisi öğretim görevlisi Veysel Tahiroğlu'nu nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında merkezin genel işleyişi, faaliyet alanları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ayrıca sendikal çalışmalarla ilgili de önemli istişareler gerçekleştirildi.

ŞÜTAM'ın Eğitim ve Bilime Katkıları

ŞÜTAM'ın eğitim ve bilim alanında önemli katkılar sunduğunu vurgulayan Sağlık Sen Şube Başkanı Sabğatullah Anmal, merkezin çalışmalarını takdirle karşıladığını belirtti. Anmal, bilimsel araştırmalara ışık tutan merkez çalışanlarına başarı dileklerinde bulundu ve merkezin Şırnak'taki eğitim ve araştırma potansiyelini artırma yolundaki çabalarının gurur verici olduğunu ifade etti.

Merkezin Faaliyet Alanları ve Çalışmaları

ŞÜTAM, Şırnak Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren bir araştırma merkezi olup, eğitim ve bilim alanında birçok yenilikçi projeye imza atmaktadır. Merkez, öğrencilere ve akademisyenlere araştırma yapma imkanı sunarken, bölgedeki bilimsel çalışmalara da öncülük etmektedir. Ziyaret sırasında merkezin mevcut projeleri ve gelecekteki hedefleri hakkında da detaylı bilgiler paylaşıldı.

Sendikal Çalışmalar ve İşbirlikleri

Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen temsilcileri, ziyaret sırasında sendikal çalışmalar ve işbirlikleri üzerine de görüş alışverişinde bulundu. Abdullah Çatı, sendikal faaliyetlerin önemine değinerek, öğretmenlerin ve eğitim çalışanlarının haklarını koruma ve geliştirme adına yapılan çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.