Meteoroloji Genel Müdürlüğü Şırnak İçin Uyarıda Bulundu: Kar İçin Tarih Verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Şırnak İçin Uyarıda Bulundu: Kar İçin Tarih Verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Şırnak dahil bir çok il için yağış uyarısında bulundu. Yapılan uyarıda Şırnak için de kar yağışı uyarısı yapılarak bugün ve yarın için yüksek kesimlerde yağışların etkili olmasını beklediklerini belirtti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 3 Ocak Çarşamba ve 4 ocak perşembe günü hava durumu raporunu yayımladı. Son tahminlere göre; Ege'nin kıyı kesimleri, Hatay, Adana çevreleri yağmurlu, Doğu Karadeniz'in yüksek kesimleri ve Güneydoğu Anadolu'nun Şırnak ve çevresinde ise kar yağışlı olacak. Şırnak merkezde bu sabah itibari ile karla karışık yağmur yağmaya başlandı.

kar.jpg Şırnak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Kıyı Ege, Doğu Akdeniz, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneyi, Güneydoğu Anadolu, Şırnak, Tekirdağ, Çanakkale, Yozgat, Sivas, Kayseri, Erzincan, Erzurum, Ağrı ve Ardahan çevreleri ile Antalya'nın doğu ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ff8542b9-2d33-4636-9a35-a265a68f8306.jpg Şırnak

Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu ile Sivas, Şırnak çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi beklenen yağışların, bu sabah saatlerinde Rize çevreleri ile Artvin kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.