Meteoroloji Şırnak İçin Uyardı! Yağışlı Hava Geliyor

Meteoroloji Şırnak İçin Uyardı! Yağışlı Hava Geliyor

Son günlerde hava sıcaklığının mevsim normalleri üstünde seyrettiği Şırnak ve ilçelerine meteorolojiden uyarı geldi. Önümüzdeki hafta Şırnak yağışlı havanın etkisine girecek.

Şırnak’ta kış mevsiminin son günlerinde hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Şırnak merkez ve ilçelerinde bu hafta sıcaklık değerleri mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Güneşli ve az bulutlu günlerin hakim olacağı Şırnak’ta, hafta sonuna doğru yağışlı bir hava bekleniyor.

Şırnak’ta bugün (3 Mart 2024) hava durumu nasıl?

Şırnak’ta bugün hava durumu, sabah saatlerinde -3 dereceye kadar düşen sıcaklık, gün içinde 11 dereceye kadar yükselecek. Gün boyu az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak. Nem oranı %63, rüzgar hızı 9 km/sa olarak ölçüldü. Gün doğumu 06:38, gün batımı 18:06’da gerçekleşecek.

Şırnak’ta yarın (4 Mart 2024) hava durumu nasıl?

Şırnak’ta yarın hava durumu, bugüne benzer şekilde az bulutlu ve güneşli olacak. Sıcaklık değerleri -2 ile 13 derece arasında değişecek. Nem oranı %55, rüzgar hızı 8 km/sa olacak. Gün doğumu 06:36, gün batımı 18:07’de olacak.

Şırnak’ta 5 günlük hava durumu nasıl?

Şırnak’ta 5 günlük hava durumu, hafta ortasına kadar güneşli ve sıcak günlerin devam edeceğini gösteriyor. Sıcaklık değerleri 13 ile 15 derece arasında seyredecek. Nem oranı %50 ile %60 arasında olacak. Rüzgar hızı 7 ile 9 km/sa arasında değişecek. Gün doğumu ve gün batımı saatleri her gün yaklaşık 1 dakika erkenleşecek.

Şırnak’ta hafta sonu (8-9 Mart 2024) hava durumu nasıl?

Şırnak’ta hafta sonu hava durumu, cuma gününden itibaren yağışlı bir havanın etkili olacağını gösteriyor. Sıcaklık değerleri 6 ile 8 derece arasında olacak. Nem oranı %80 ile %90 arasında yükselecek. Rüzgar hızı 10 ile 12 km/sa arasında artacak. Gün doğumu 06:29, gün batımı 18:11 olacak.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.