Meteoroloji'den 8 Şehir İçin Kar Yağışı Uyarısı

Meteoroloji'den 8 Şehir İçin Kar Yağışı Uyarısı

Meteoroloji genel müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 8 ilde yoğun kar yağışı beklediklerini belirtti. MGM, Bu illerde yaşayan vatandaşların dikkatli olmasını ve yapılan uyarılara uyulmasını istedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 10 Ocak Çarşamba günü hava durumu raporunu yayımladı. Son tahminlere göre Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Düzce, Kocaeli, Sakarya, Yalova yoğun kar yağışı bekleniyor. İşte illere göre 5 günlük hava durumu tahmini...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle 8 il için "sarı" uyarıda bulundu. Uzmanlar, Sibirya'dan gelen soğuk hava dalgası ve kar yağışının Çanakkale, Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde etkili olacağını belirtti.

Son tahminlere göre, bu akşam saatlerinden sonra İstanbul, Bursa, Bilecik, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Düzce ve Bolu'nun yüksek kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Açıklamada, vatandaşların ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.