Metin Şentürk, Engelliler İçin Sahneye Çıktı

Metin Şentürk, Engelliler İçin Sahneye Çıktı

         Şırnak Valiliği tarafından, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe özel konser programı düzenlendi. Konser programında, Vali Ali Hamza Pehlivan’ın daveti üzerine Şırnak’a gelen ünlü sanatçı Metin Şentürk sahne aldı.

         Şırnak Üniversitesi 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konser programına Vali Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan, Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al, Adalet Komisyonu Başkanı Şevket Ünal, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Vali Yardımcısı Murat Ekinci, kurum müdürleri, engelli bireyler ve aileleri, gençler ve vatandaşlar iştirak etti.

         Katılanların pek çok şarkıya koro halinde eşlik ettiği coşkulu bir ortamda geçen programda Sanatçı Metin Şentürk, birbirinden güzel şarkılar söyleyerek dinleyicilere müzik ziyafeti sundu.

         Vali Pehlivan, Başkan Yarka ve Rektör Erkan Sanatçı Metin Şentürk’ün daveti üzerine sahneye çıkarak bir şarkı ve bir türküye iştirak etti. Rektör Erkan ayrıca kendi yazdığı “Göz Yaşı” adlı şiiri okudu.
         Çiçek ve hediye takdimiyle konser programı sona erdi.

 

metin-senturk-engelliler-icin-sahneye-ciktis.jpegmetin-senturk-engelliler-icin-sahneye-cikti.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.