Mevlid-İ Nebi Gençlik Bilgi Yarışması Ödülleri Sahiplerine Verildi

Mevlid-İ Nebi Gençlik Bilgi Yarışması Ödülleri Sahiplerine Verildi

Şırnak İl Müftülüğünün düzenlediği üniversite öğrencileri arasında yapılan 2021 yılı Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması ödülleri sahiplerine verildi.

Müftülük makam odasında yapılan ödül törenine İl Müftüsü Mehmet Taştan, İl Müftü Yardımcısı Hanifi Özlen, Din Hizmetleri Şube Müdürü Halil Kılınç, Şırnak İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Muhammed Tuncer ve yarışmacı öğrenciler katıldı.

Yarışmada birinci olan Şırnak Üniversitesi İlahiyat Fakültesi dördüncü sınıf öğrencisi Mustafa Arslan ve yine Şırnak Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi Naciye Aksa, bir tam Cumhuriyet altını ve Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından çeşitli kitaplar ile ödüllendirildi.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim eden İl Müftüsü Mehmet Taştan; “Başta dereceye giren öğrencileri olmak üzere bu sınava giren bütün öğrencileri tebrik ediyor, kendilerine ömür boyu sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum" şeklinde düşüncelerini dile getirerek öğrencileri tebrik etti.

Öğrenciler de bu tür yarışmaların öğrencilerde Hz. Peygamber'in hayatını öğrenme ve kitap okumaya vesile olması dolayısıyla devam etmesi kanaatinde olduklarını dile getirdiler.

 

 

mevlid-i-nebi-genclik-bilgi-yarismasi-odulleri-sahiplerine-verildi7.jpgmevlid-i-nebi-genclik-bilgi-yarismasi-odulleri-sahiplerine-verildi4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.