MHP Adayı Tatar, 'Seçim Sonuçları İlimize Hayırlı Olsun'

MHP Adayı Tatar, 'Seçim Sonuçları İlimize Hayırlı Olsun'

MHP Şırnak milletvekili adayı Halil Tatar ;"Seçime sayılı günler kala kendisine inananlara, teşkilatına ve partisine ihanet edip saf değiştirenleri, para ile iradesini satarak alçalanları vicdanları ile baş başa bırakıyorum."

28. dönem MHP milletvekili adayı Halil Tatar, 14 Mayıs'ta yapılan seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

"Kıymetli Hemşerilerim;

Öncelikle seçim sonuçlarının Ülkemize ve Şırnak'ımıza hayırlı olmasını diler, Milletvekili seçilenlere canı gönülden başarı dileklerimi iletirim. Şırnak İl ve İlçelerimize yapacakları hizmetlerde muvaffak olmalarını Cenabı Allah'tan temenni ederim.
Tehdit ve baskılara, yaratılan algı ve manipülasyonlara gelmeyerek teveccüh gösteren her bir şahsa verdiği oy için şükranlarımı sunarım. İşinden, aşından, ekmeğinden hatta köyünden olma korkusuyla oy veremeyenleri de anlıyor, teşekkür ediyorum.
Seçime sayılı günler kala kendisine inananlara, teşkilatına ve partisine ihanet edip saf değiştirenleri, para ile iradesini satarak alçalanları vicdanları ile baş başa bırakıyorum. Siz halkımızın iradesine saygı duymayıp sandığa dolaylı olarak kastedenleri, günü ve zamanı gelince konuşup değerlendirmesini yapacağız.
Hiçbir hile-hurdaya, yalan-dolana başvurmadan, kimseye mavi boncuk dağıtmadan, açık alınla seçim sürecini tamamlamanın gururunu paylaştığım, canla başla çalışan teşkilat mensubu yol arkadaşlarıma ve adaylarımıza tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
İnanlarımız ile birlikte doğru bildiğimiz yolda yürümeye, Hakka ve Halka hizmet etme gayemizden vazgeçmeden mücadele etmeye, halkımızın huzuru ve refahı için çalışmaya devam edeceğiz."


Saygılarımla...

Halil TATAR
28. Dönem MHP Şırnak Milletvekili Adayı

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.