MHP ŞIRNAK MİLLETVEKİLİ ADAYI TATAR’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

MHP ŞIRNAK MİLLETVEKİLİ ADAYI TATAR’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi Şırnak birinci sıra milletvekili adayı Halil Tatar, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Birlik ve beraberlik duygularının vurgulandığı mesajda şu ifadelere yer verildi, “Manevi değerlerin en derinden hissedildiği, huzur, hoşgörü ve bereketin zirve yaptığı mübarek Ramazan Ayı’nı geride bırakarak bayrama ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar vefanın sırrı, mutlulukların olduğu kadar zorlukların da paylaşıldığı, kardeşlik duygumuzun pekiştiği müstesna günlerdir. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde dayanışma ruhuyla kucaklaşmalıyız. Hatırlamanın ve sadakatin zenginliğini, kaynaşmanın derin anlamını yaşadığımız ve yaşattığımız bu eşsiz vakitlerde, bayramın sevincini gönlümüzün derinliklerine kadar hissetmeli ve o sevinçle aile büyüklerimizi, akrabalarımızı, komşularımızı, dost ve arkadaşlarımızı ziyaret ederek, hatırı sorulmamış hiçbir hasta, gönlüne dokunulmamış hiçbir yaşlı bırakmamalıyız. Yetimlerin, gariplerin ve kimsesizlerin gülümsemesiyle bayramlarımıza bir kat daha anlam katmalıyız” dedi.

Milletvekili adayı Halil tatar mesajını şu sözlerle tamamladı, “Bu cennet vatanda huzur ve birlik içerisinde, kardeşçe duygularla bayramlara erişmemizi sağlayan başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Başta Şırnaklı hemşerilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızı muhabbetle selamlıyor, Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum”

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.