Milletvekili İstifa Etti: Partide Çöküş Devam Ediyor

Milletvekili İstifa Etti: Partide Çöküş Devam Ediyor

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinden sonra iyi partide sular durulmuyor. Bugün de Ankara milletvekili Yüksel Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı basın açıklamasında partisinden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, sosyal medyada yaptığı basın açıklamasıyla partisinden istifa ettiğini duyurdu. Mansur Yavaş'ı desteklediğini belirten Arslan, "Yavaş’ı çocukluğumdan beri tanırım. Bırakın korkak olmayı, çatal yüreklidir.” dedi. Arslan yoluna bağımsız milletvekili olarak devam edeceğini bildirdi.

Son dönemde üst üste istifaların yaşandığı İYİ Parti'de, Ankara Milletvekili Yüksel Arslan partiden ayrıldığını duyurdu.

Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ı desteklemeyi vefakârlığın yanı sıra insani, vicdani ve ahlaki bir sorumluluk olarak görüyorum. Zira Ankara, 25 yıl boyunca kötü yönetilmiştir. Sayın Yavaş ile birlikte Türkiye’nin ve Türk dünyasının göz bebeği başkentimiz son beş yılda şeffaf, tarafsız, insan ve çevre odaklı hizmete kavuşmuştur.

Ankara’yı tarihimize yaraşır kimliğine yeniden kavuşturan çalışmalarını liyakat, adalet ve ciddiyetle yapan Sayın Mansur Yavaş, Ankaralıların yanı sıra necip milletimizin de takdirini kazanmış, gönlünde taht kurmuştur. İnsanlarımızla her zaman iç içe olan, mütevazı kişiliği ile takdir ve tasvip edilen Mansur Yavaş’ın siyasi duruşu ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin beş yıllık süreçte olumlu yönde değişen çehresi dikkate alınmalıdır. Rantın yerine üretimi ikame eden, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşım kültürünü hizmetlerine yansıtan Mansur Yavaş belediyeciliğinin kurumsallaşmasına destek verilmelidir.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.