Milletvekili Tatar, Ulaştırma Bakanına 9 talep iletti

Milletvekili Tatar, Ulaştırma Bakanına 9 talep iletti

Şırnak milletvekili Arslan Tatar, Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile makamında görüşerek Şırnak ve ilçelerindeki ulaşım sorunlarına ilişkin talepleri iletti.

Şırnak milletvekili Arslan Tatar, Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile makamında yüz yüze görüştü. Görüşmelere dair açıklamada bulunan Tatar, Şırnak PTT hizmet binasının yapılması talebinin yanı sıra Şırnak ve ilçelerindeki ulaşım sorunlarına dair talepler iletti.

Tatar yaptığı yazılı açıklamadan şunları söylediği,

“Şırnak PTT hizmet binasının yapılması, Şırnak-İzmir uçak seferlerinin açılması, Şırnak-Van Karayolunda yapılan çalışmaların hızlandırılması, Şırnak-Silopi yolu (Tünel çıkışı bağlantı yolu) Şırnak-Eruh Karyolunun yapılması, Şırnak-Uludere Karayolunun kalan 29 km’lik kesimi için yapım ihalesinin yapılması, Uludere-Ayvalık ayrımı–Beytüşşebap Karayolunun kalan 14 km’lik kesimin iyileştirilmesi, Cizre-Silopi Karayolunun hızlandırılması ve Cizre-Nusaybin yollarımızın yapılması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir URALOĞLU ile makamında görüşerek taleplerimizi ilettik. Sayın Bakanımıza nezaketleri için teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

img-20230929-195758.jpg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.