Milletvekili Tatar, Vali Atay ve Şırnak Heyeti, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'ı Ziyaret Etti!

Milletvekili Tatar, Vali Atay ve Şırnak Heyeti, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'ı Ziyaret Etti!

Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, Şırnak Valisi Cevdet Atay ve Şırnak Heyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek, Şırnak'ta bulunan sorunlar ile ilgili talepte bulundular.

Şırnak Milletvekili Arslan Tatar ve Şırnak Valisi Cevdet ATAY öncülüğünde bir heyet, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Şırnak iline dair önemli konular gündeme geldi ve istişarelerde bulunuldu.

Heyetin, özellikle Şırnak il merkezindeki özel ihtiyaçları olan 20-30 engelli vatandaşın rehabilitasyonu için çok amaçlı bir sevgi evi kurulması talebi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na iletilerek özel bir ricada bulunuldu.

Bu önemli görüşme, Şırnak ilinin ihtiyaçları ve projeleri konusunda ciddi bir platform sağladı. Heyet, ilin gelişimine katkı sağlayacak bu tür projelerin hayata geçirilmesi için ilgili makamlarla işbirliği yapma taahhüdünde bulundu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Şırnak'ın kalkınması için ellerinden gelen desteği sunacaklarına dair söz verdi. Bu görüşme, Şırnak ilinin geleceği için umut vaat ediyor.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.