Milli Savunma Bakanı Akar, Şırnaklılarla Bir Araya Geldi

Milli Savunma Bakanı Akar, Şırnaklılarla Bir Araya Geldi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, iftar sonrası kent meydanında Şırnaklı vatandaşlarla bir araya gelerek çay eşliğinde sohbet etti.

Şırnak’a teşrif eden Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Vali Ali Hamza Pehlivan, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, 23. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral İdris Acartürk, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Mustafa Çekiç, İl Jandarma Konutanı Albay Murat Bozkurt, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş, İş İnsanı Arslan Tatar ve Şehit Gazi ve Geçici Köy Korucuları Federasyonu Başkanı Mehmet Güngör ile birlikte iftar sonrası Şırnak Merkez’de bulunan esnafları ziyaret etti, tatlıcıda vatandaşlarla bir araya geldi, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Cumhuriyet Meydanına geçen Bakan Akar, vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet etti, güvenlik, huzur, birlik ve beraberlik mesajları verdi, hayırlı Ramazanlar diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.