Minik Yüreklerden Büyük Destek! 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencilerinden Gazze’ye Anlamlı Yardım

Minik Yüreklerden Büyük Destek! 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencilerinden Gazze’ye Anlamlı Yardım
Şırnak’taki 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri, harçlıklarını bir araya getirerek Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere anlamlı bir yardım kampanyasına imza attı.

Şırnak’ta eğitim gören 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri, sergiledikleri örnek davranışla takdir topladı. Şırnak İl Müftülüğü’ne bağlı Ravza, Selimiye Camii, Külliye Camii ve Ulu Cami 4-6 yaş Kur’an kurslarında eğitim alan minik öğrenciler, Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla anlamlı bir yardım kampanyası gerçekleştirdi.

Küçük yaşlarına rağmen büyük bir duyarlılık gösteren öğrenciler, harçlıklarını bir araya getirerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bağışta bulundu. Toplanan yardımlar, düzenlenen program kapsamında İl Müftü Yardımcısı Hatice Çifci’ye teslim edildi.

Programda konuşan Hatice Çifci, çocuklara erken yaşta yardımlaşma ve dayanışma bilinci kazandırmanın önemine dikkat çekti. Bu tür faaliyetlerin, toplumsal değerlerin güçlenmesinde önemli rol oynadığını vurgulayan Çifci, minik öğrencilerin bu anlamlı davranışından büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Çifci ayrıca, kampanyanın gerçekleşmesinde emeği bulunan öğreticilere ve velilere teşekkür ederek, toplanan yardımların en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirtti.

Duygu dolu anlara sahne olan program, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Bu anlamlı etkinlik, küçük yaşta kazanılan iyilik bilincinin toplumda nasıl büyük etkiler oluşturabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

658837846-1269077712016406-5908819840479973129-n.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.