Misafir Stk Temsilcileri Kadın Girişimcilerle Kahvaltı Programında Bir Araya Geldi

Misafir Stk Temsilcileri Kadın Girişimcilerle Kahvaltı Programında Bir Araya Geldi

Vali Ali Hamza Pehlivan, Şırnak Yeşeren Gençlik Derneğinin 81 İl Şehri Nuh’ta Buluşuyor Programı Kapsamında İlimize Misafir Olan STK Temsilcileri Kadın Girişimcilerle Kahvaltı Programında Bir Araya Geldi.

Vali Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan Hanımefendi ile birlikte Şırnak Yeşeren Gençlik Derneğinin “81 İl Şehri Nuh’ta Buluşuyor” programı kapsamında 81 İlden gelerek İlimize misafir olan STK temsilcileri kadın girişimcilerle kahvaltı programında bir araya geldi.

Şırnak Yeşeren Gençlik Derneği tarafından projelendirilerek organize edilen, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, Şırnak Valili, Şırnak Belediyesi ve Şırnak Üniversitesi'nin katkılarıyla hayata geçirilen '81 İl Şehri Nuh'ta Buluşuyor' projesi kapsamında 81 ilden Şırnak'a gelen STK temsilcileri kadın girişimciler Şırnak’ta 3 gün boyunca bir dizi program gerçekleştirerek, tanıma, tanışma kaynaşma, duygu, düşünce ve tecrübelerini paylaşma fırsatı buldu. Organizasyonun son gününde misafirlerin onuruna kahvaltı programı düzenlendi.

Kahvaltı programında Vali Pehlivan, bu organizasyonun oluşumunda başta İçişleri Bakanımız olmak üzere bütün kişi ve kurumlara ve hayata geçiren Şırnak Yeşeren Gençlik Derneği Başkanı Hatice Atan ve ekibine teşekkür etti; kadın girişimcileri Şırnak’ta ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kendilerini artık Şırnak’ın birer gönül elçisi olarak kabul ettiklerini söyleyen Vali Pehlivan, Şırnaklı hemşehrilerin kapılarının her daim açık olduğunu belirtti. Gelmiş oldukları vilayetlere sevgi, saygı ve selamlarını iletti.

Girişimci kadınlar da söz alarak Şırnak'ta bulundukları süre zarfında edindikleri izlenimleri, duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Kahvaltı programının ardından 81 İlden gelen STK temsilcileri kadın girişimciler memleketlerine uğurlandı.

Kahvaltı programına Vali Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan, TSO Başkanı Osman Geliş ve eşi Halime Geliş, Yeşeren Gençlik Derneği ve Geleceğe Işık Saçan Kadınlar Derneği Başkanı Hatice Atan ve 81 İlden misafir olarak gelen STK temsilcisi kadınlar katıldı.

 

misafir-stk-temsilcileri-kadin-girisimcilerle-kahvalti-programinda-bir-araya-geldi3.jpgmisafir-stk-temsilcileri-kadin-girisimcilerle-kahvalti-programinda-bir-araya-geldi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.