MSB'den Kötü Haber: Akıllı ve Kameralı Telefon Kullanmak Yasaklandı

MSB'den Kötü Haber: Akıllı ve Kameralı Telefon Kullanmak Yasaklandı

Milli Savunma Bakanlığı bugün yaptığı açıklamalarda, belirli bölgelerde akıllı ve kameralı telefonların kullanımını yasakladığını belirtti.

MSB'den yapılan açıklamada bazı bölgelerde akıllı ve kameralı telefonların yasaklandığı belirtilirken, "MSB, "Operasyon ve harekat bölgelerinde akıllı ve kameralı telefon kullanımı kesinlikle yasaklanmıştır" açıklaması yapıldı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bazı bölgelerde kameralı ve akıllı telefonların kesinlikle yasaklandığını belirtirken, "Operasyon ve harekat bölgelerinde akıllı ve kameralı telefon kullanımı kesinlikle yasaklanmıştır" açıklamasını yaptı.

MSB'nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"İlgili mevzuat ve emirler hilafında hareket ederek konusu suç teşkil eden paylaşım yaptığı tespit edilen personel hakkında ağır yaptırımlar uygulanacaktır.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, operasyon bölgelerinde akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla birlikte bazı güvenlik zafiyetlerinin ortaya çıktığını söylemiş, "Bu konuda devletimizin artık harekete geçmesi gerektiği inancındayım" demişti.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.