Müdür Demirel, Sebze Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Müdür Demirel, Sebze Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Şırnak Tarım ve Orman İl Müdürü Selman Demirel, sebze yetiştiricilik alanlarının arttırılması amacıyla İdil’de %70 hibeyle kurulan seralarda ve %75 fide desteğiyle açık tarlada oluşturulan sebze alanlarında incelemelerde bulundu.

Şırnak Tarım ve Orman İl Müdürü Selman Demirel, İdil İlçe Müdürü Osman Alçı, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Vekili Altan Altan ve beraberindeki teknik ekip ile sebze yetiştiricilik alanlarının arttırılması amacıyla İdil’de %70 hibeyle kurulan seralarda ve %75 fide desteğiyle açık tarlada oluşturulan sebze alanlarında incelemelerde bulunarak, tavsiyelerde bulundu.

Şırnak Tarım ve Orman İl Müdürü Selman Demirel; “Bende sera kurmak istiyorum ya da açık tarlada sebze yetiştirmek istiyorum diyen tüm çiftçilerimizi bilgi almak ve ön müracaatta bulunmak üzere İl Müdürlüğümüze bekliyoruz” dedi.

Ardından Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürümüz Selman Demirel, İdil İlçe Müdürü Osman Alçı, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Vekili Altan Altan ve beraberindeki teknik ekip tarafından İdil’de biçerdöver kontrolü ve verim tespiti yerinde inceledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.