Müdür İke, “Kültür Sanat Penceresinden” Adlı Programa Katıldı

Müdür İke, “Kültür Sanat Penceresinden” Adlı Programa Katıldı

Cizre Millî Eğitim Müdürü Şahan İke, Cizre Nergis FM’de “Başak’la Kültür Sanat Penceresinden” adlı programa katılarak eğitim gündemine ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

Canlı yayınlanan programda, Cizre Eğitimde Başarıyı İzleme Artırma ve Rehberlik (CEBİR) kapsamında başlatılan projeler hakkında bilgi veren Müdür Şahan İke, ilçenin genel eğitim profili üzerinde konuştu.

Program sunucusu Başak’ın yönelttiği soruları yanıtlayan İke, Cizre’deki özel öğretim kurumlarından TEKNOFEST’e, TÜBİTAK’tan mesleki eğitim merkezlerine ve çocuklarını bilimle buluşturan İsmail Ebul-iz Bilim Merkezinden (BİLSEM) okul öncesinden beslenme uygulamasına kadar birçok konu başlıkları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Cizre Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün kursları hakkında da bilgiler aktaran İke, ilçeye kazandırılan Güzel Sanatlar Lisesinin müjdesini bir kez daha yineleyip ilçeye ve yetenekli öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

Müdür İke, eğitimin her kademesine verdiği desteklerinden dolayı Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir’e teşekkür ettiği programda, yayında ve yapımda emeği geçen tüm Nergis FM ekibine de teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.