Müjde! Cizre'de Beklenen Proje İhaleye Çıktı: İşte Milyon Liralık Dev Projenin Tarihi

Şırnak'ın Cizre ilçesi Kaymakamı Nazlı Demir'in sosyal medya hesabından müjdesini verdiği proje ihaleye çıktı. Resmi ilanda yayımlanan projenin ihale tarihi belli oldu.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, Cizre'de yeni bir otogarın inşası için ihaleye çıkıldığını duyurdu.

Cizre'de Yeni Otogar İnşası

Cizre, uzun yıllardır İlçe Mezarlığı'nın yanındaki Cizre Kalesi surlarının yanında hizmet veren bir otogara sahipti. Ancak, artan nüfus ve talep, mevcut otogarın ihtiyaçları karşılamasını yetersiz bırakıyor. İlçenin ihtiyacını karşılamayan otogarın yerine yaklaşık 11.560,00 Metrekarelik bir alana dev proje yapılacak.

İhtiyaçlara Cevap: Modern Otogar

Cizre Belediyesi, bu sorunu çözmek ve modern bir otogar inşa etmek için harekete geçti. Yeni otogar, artan nüfusa uygun şekilde tasarlanacak ve hizmet kalitesini artıracak.

Kaymakam Nazlı Demir'den Müjde

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, yeni otogarın ihalesinin açıldığını belirterek, halka bu önemli gelişmeyi duyurdu. Yeni otogarın inşası, ilçe sakinlerine daha iyi bir seyahat deneyimi sunacak ve şehrin ulaşım altyapısını güçlendirecek.

Cizre Belediyesi, modern otogar projesiyle şehrin ulaşım ihtiyaçlarına cevap verirken, halkın taleplerini göz önünde bulunduruyor.

cizre.jpg

Sosyal medya hesabından yeni Cizre Otogarı’nın yapımı için ihaleye çıktıklarının müjdesini veren Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir; “yaklaşık bir yıldır verdiğimiz emeğin sonunda imar uygulaması yoluyla Nusaybin yolu üzerinde Belediyemiz adına elde ettiğimiz 34 dönümlük bir alan üzerinde inşa edilecek otogarımız ilçemize en az 50 yıl hizmet edecektir “dedi.

Demir, “Cizre'mizin uzun yıllardır giderilmeyi bekleyen büyük bir ihtiyacını giderecek olan yeni otogarımız ilçemizin dışarı açılan yüzü olacak. Ayrıca mevcut otogarın bulunduğu yerden kalkmasıyla tarihi Cizre surlarımızın en az tahrip olmuş alanı açığa çıkacak ve güzel bir çevre düzenlemesiyle ilçemizin cazibesine cazibe katacaktır ” dedi.

Vatan millet sevdasıyla çalıştıklarına vurgu yapan Demir, “inancımız odur ki bu asil millet, bu cennet vatan her şeyin en güzeline layıktır. Devletimizin bizlere verdiği görevi şeref bilerek yerine getirirken vatanımızın dört bir yanında vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için elimizi kolumuzu değil gerekirse gövdemizi ortaya koymaya her daim hazırız.Nuh Nebi’nin bizlere emaneti Cizrem kadim geçmişiyle, zengin kültürüyle herşeyin en iyisini hak ediyor.”

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum