Murat Ünalmış kiminle evlendi 2023? Eşi nereli ve kaç yaşında?

Murat Ünalmış kiminle evlendi 2023? Eşi nereli ve kaç yaşında?

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış kiminle evlendi? Uzun süredir birlikte olduğu eşi nereli ve kaç yaşında?

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış kiminle evlendi? Uzun süredir birlikte olduğu eşi nereli ve kaç yaşında? Murat Ünalmış ve Albena İlieva, yaklaşık üç yıldır birliktelik yaşıyorlardı. Bu süre zarfında gözlerden uzak bir aşk yaşayan çift, nihayet dünyaevine girdi. İkilinin nikah şahitleri arasında menajeri Abdullah Bulut, yakın arkadaşları Zafer Dülger ve Suat Keskin de yer aldı.

Murat Ünalmış Kiminle Evlendi?

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış, yaklaşık üç yıldır birliktelik yaşadığı Bulgar kökenli Albena İlieva (Nutiye Akar) ile evlendi. Nikah şahitleri arasında menajeri Abdullah Bulut, yakın arkadaşları Zafer Dülger ve Suat Keskin de yer aldı. İstanbul'da gerçekleşen düğünde, çiftin mutluluğuna "evet" diyen aile yakınları ve dostları yalnız bırakmadı.

Düğün Detayları ve Katılımcılar

İstanbul'da gerçekleşen düğünde, çiftin mutluluğuna "evet" diyen aile yakınları ve dostları yalnız bırakmadı. Özellikle pandemi döneminde birçok ünlü çiftin nikahları ertelenirken, Murat Ünalmış ve Albena İlieva'nın bu sürpriz nikahı, hayranlarını ve yakın çevrelerini sevindirdi.

Murat Ünalmış'ın Kariyeri ve Öne Çıkan Projeleri

Murat Ünalmış, yer aldığı projelerle başarısını dünyaya duyuran bir oyuncu. Özellikle televizyon dizileri ve sinema filmlerindeki performansıyla tanınan Ünalmış, bu özel gününde de medyanın ilgi odağı oldu.

Yeni Bir Başlangıç

Murat Ünalmış ve Albena İlieva'nın bu özel günü, yeni bir başlangıcın da habercisi. İkilinin bu mutlu anı, aileleri ve dostları tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Önümüzdeki dönemde çiftin yeni projeleri ve yaşamlarına dair detaylar merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.