Muzzafer Akçam F. Turgun’un Tedevisi İçin Sağlık Müdürü İle Görüştü

Muzzafer Akçam F. Turgun’un Tedevisi İçin Sağlık Müdürü İle Görüştü

Şırnak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muzzafer Akçam birçok hastalığı bulunan çocuğun tedavisi için İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Büyükbaş ile görüştü.

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Büyükbaş, Şırnak Devlet Hastanesi’nin ilgili doktorları tarafından muayene edileceğini, tedavisinin Şırnak Hastanesi’nde yapılabiliyorsa hemen başlanacağını, başka bir hastaneye sevki gerekiyorsa da yardımcı olacaklarını belirtti.

Şırnak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muzzafer Akçam, Kasrık Beldesinde ikamet eden L. Turgun’un oğlu F. Turgun’un tedavisi için il sağlık müdürü Op.Dr. İsmail Büyükbaş ile görüştü. Çocuğun durumunun değerlendirilmesi için Şırnak Devlet Hastanesi’nin ilgili doktorları tarafından muayene edileceğini söyleyen İl Sağlık Müdürü Büyükbaş; tedavisinin Şırnak’ta yapılabiliyorsa hemen başlayacaklarını, başka bir hastaneye sevki gerekiyorsa da her türlü yardımcı olacaklarını belirtti. Ailenin Şırnak Devlet Hastanesi’ne getirilerek çocuğun tedavisine başlanacağı aktarıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.