O İlde Çığ Felaketi: İş Makineleri Kar Altında Kaldı!

O İlde Çığ Felaketi: İş Makineleri Kar Altında Kaldı!
Son dakika haberi... Artvin-Ardahan kara yolunun 2 bin 540 rakımlı Sahara Geçidi’nde karla mücadele yürüten iş makinelerinin üzerine çığ düştü.

Artvin kara yolundaki 2 bin 540 rakımlı Sahara Geçidi’nde çığ düştü. Bölgedeki karla mücadele ekiplerinin iş makineleri kar altında kaldı.

Kentte etkili olan kar yağışının ardından 2 bin 540 rakımlı Sahara Geçidi’nde kar temizliği yapılan iş makinelerinin üzerine çığ düştü. Bölgeye, arama kurtarma ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Kar kütlelerinin altında kimsenin olmadığı bildirildi.

İş makinelerinin çıkarılması için bölgeye sevk edilen ekiplerin yoğun tipi sebebiyle çalışmalarını güçlükle sürdürdüğü bildirildi.

CAN KAYBI YOK, ARAÇLAR KAR ALTINDA

Şu an için kar kütlelerinin altında kalan herhangi bir vatandaşın bulunmadığı bildirildi. Ancak çok sayıda iş makinesi ve araç kar altında kalmış durumda. Yol tamamen trafiğe kapatıldı.

sahara3-732992.jpg

sahara4-751048.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.