Öğrenciler Dikkat! Şırnak Lisesi'nin Yeri Değişti: İşte Yeni Binası

Öğrenciler Dikkat! Şırnak Lisesi'nin Yeri Değişti: İşte Yeni Binası

2024-2025 Eğitim Öğretim yılının başlamasına 1 haftadan az bir süre kala Şırnak Lisesi yönetimi okul binasının yerinin değiştiğini duyurdu.

Memleketimizin en köklü ve eski lisesi olan Şırnak Lisesi yani eski ismi ile Şırnak Çok Programlı lisesi tarihinde bir ilki yaşayarak bu dönem eğitim öğretim yılını başka bir binada geçirecek.

Şırnak Lisesi yönetimi okulların açılmasına bir haftadan az bir süre kala yaptığı duyuruda Cumhuriyet meydanı Sanat Sokağı altında bulunan lisenin kısa bir süreliğine Gündoğdu Mahallesinde bulunan Şırnak İmam Hatip Ortaokuluna taşınacağını belirtti.

Yönetim tarafından gösterilen gerekçenin ise okulun büyük bir onarıma alındığı oldu.

Velilerin aklında tek bir soru!

Madem onarıma alınacaktı neden okullar kapandığı gibi onarıma başlanmadı? Neden son haftaya bırakıldı? Neden bu kadar önemli bir konu okulun açılmasına 4 gün kala açıklandı?

Şırnak Lisesi yönetiminin yaptığı açıklama;

Sayın Velilerim ve Sevgili Öğrencilerim,

Yeni eğitim öğretim yılına başlamanın mutluluğu ve heyacanı içindeyiz. Siz sevgili öğrencilerimizin daha güvenli, temiz ve ferah bir ortamda eğitim öğretim alabilmesi için okulumuz Şırnak Lisesini büyük bir onarıma aldık. Kısa bir süreliğine de olsa eğitim öğretim sürecini Şırnak İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleştireceğiz. Bu kısa sürede okulumuz Şırnak Lisesinde genel onarımın yanında sizler için

》Resim Atölyesi

》Müzik Atölyesi

》Bilişim Atölyesi

》Ders Çalışma Salonunun da olduğu daha donanımlı ve güzel bir ortam hazırlayacağız.

Sevgili Öğrencilerim,

Karamsar rüzgardan şikayet eder.

İyimser bir şeylerin değişmesini bekler.

Gerçekçiler ise yelkenlerini ayarlarlar.

Milli Eğitim Müdürlüğümüz , okul idaremiz, öğretmenlerimiz ve okul personelimiz dahil olduğu eğitim camiamızın tüm bileşenlerinin destekleriyle sizler için tüm planlamalarımızı yaptık . Lütfen tek kaygımızın siz öğrencilerimiz olduğunu unutmayınız .

Değerli velilerimiz ,

Sizler eğitim ve öğretimin en önemli unsurlarından birisiniz.

Bu süreçte sizden öncelikle sabır ve destek bekliyoruz. Ortak kaygımız olan öğrencilerimiz için iş birliği içinde olmak bizler için çok değerlidir. İmkanlar dahilinde ayda bir defa da olsa sizleri okulda görmek bizi mutlu edecektir.

Öğrencilerimizi daha mutlu ve kaliteli bir ortamda hayata hazırlamak için fedakar öğretmenlerimiz ile birlikte üstün bir gayret içindeyiz. İdari kadromuz ve öğretmenlerimiz ile birlikte süreç ve sonuç odaklı planlamalarımızı yapıyoruz . Bu süreçte değerli meslektaşlarımıza da kolaylık başarı diliyorum .

2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılının Şırnak Lisesinin öğretmen ,öğrenci ve velilerine hasılı tüm bileşenlerine sağlık ,mutluluk,başarı ve kolaylık diliyorum." denildi.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum