ÖĞRETMEN KONULU RESİM YARIŞMASI BAŞLIYOR

ÖĞRETMEN KONULU RESİM YARIŞMASI BAŞLIYOR

24 Kasım öğretmenler resim yarışması başlıyor Katılımcı öğretmenler, Uludere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge biriminde eserleriyle birlikte başvuruda bulunacaklar

Uludere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan duyuruda; "Her meslek özel ama öğretmenlik çok daha özel bir hizmet alanıdır. Çünkü anne ve babalar, öğretmenlere en değer verdikleri varlıklarını yani çocuklarını emanet ediyor. Öğretmenler ülkemizin geleceğinin mimarları, rol modelleri ve en önemlisi de orası uzak, burası kötü demeden yurdun dört bir yanında en zor koşullarda görev yapıyorlar. Öğretmen konulu resim yarışmasının konusu öğretmen, fakat binlerce fedakârlıklar zorluklara göğüs geren öğretmenlerimizi sadece öğretmen olarak anlatamayacağımızı yaşadığımız duyguları resim sanatıyla ifade etmek için sizleri 24 Kasım öğretmenler yarışmasına davet ediyoruz" denildi.

BAŞVURU VE YARIŞMAYA GÖNDERİLECEK RESİMLERDE ARANACAK ŞARTLAR

Katılımcılar: Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî/özel okullarda görev yapan tüm öğretmenler. Ölçüler: Kısa kenarı 15 cm'den az, uzun kenarı 100 cm'den fazla olmayacaktır. Teknik ve Malzeme: Serbest, iki boyutlu sanat malzemeleri. Yarışmada seçici kurul tarafından değerlendirilen eserlerden sergilenmeye değer görülenler, 24 Kasım öğretmenler gününde sergi alanlında sergilenecektir.

BAŞVURUNUN YAPILACAĞI YER

Katılımcı öğretmenler, Uludere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge biriminde eserleriyle birlikte başvuruda bulunacaklardır.

ESERLERİN SERGİLENMESİ

Uludere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilen çalışmalar sergilenecek olup çalışma sahibine iade edilmeyecek ve çalışmanın iadesi talep edilmeyecektir.

YARIŞMA SEÇİCİ KURULUNUN DEĞERLENDİRMESİ

 Resimler, Yarışma Seçici Kurulu tarafından iki boyutlu sanat elemanları/ilkeleri ve temaya uygunluk gözetilerek değerlendirilecektir.

YARIŞMA SEÇİCİ KURULU

ÖDÜLLER

Ödül almaya hak kazanan öğretmenler, Uludere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirilecektir.

Sergilemeye uygun görülen resim çalışmalarını yapan öğretmenler Ar-Ge Birimi tarafından hazırlanan hediyeler takdim edilecektir.Dereceye giren eserler ve Ödül törenine ilişkin duyurular,   http://uludere.meb.gov.tr adresinden yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.