Öğretmen ve Öğrencilere Müjde Okullar 9 Gün Tatil Olacak

Öğretmen ve Öğrencilere Müjde Okullar 9 Gün Tatil Olacak

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen ve öğrencilerin merakla beklediği açıklamayı yaptı. Hafta sonları ile beraber 9 gün ara tatil olacak.

Milli Eğitim Bakanlığı öğrenci ve öğretmenlere beklenen tatil tarihlerini duyurdu! Derslere 9 gün ara veriliyor. Bütün anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselilere tatil müjdesi… Milyonlarca öğrenci bu habere çok sevinecek. İşte konuya ilişkin detaylar…

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere yeni bir tatil müjdesi verildi. Yapılan duyuru kapsamında anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine 9 gün ders arası verilecek. Milyonlarca öğrencinin çok sevineceği bu haberin detayları belli oldu. Öğrencilerin hangi tarihlerde ders arası vereceği netleşti. İşte Milli Eğitim Bakanlığı’nın tatil haberi…

OKULLARDA 9 GÜN TATİL MÜJDESİ!

Bir süredir uygulanan ara tatilin bu dönem hangi tarihlerde yapılacağı merak ediliyordu. Bu kapsamda birinci dönem ara tatili 13 Kasım 2023 Pazartesi başlayarak 17 Kasım 2023 Cuma günü sona erecek. Hafta sonlarıyla beraber tatilin süresi 9 gün olacak.

İKİNCİ TATİL NİSAN AYINDA

İkinci dönem ara tatili ise 8 Nisan 2024 Pazartesi günü başlayarak 12 Nisan 2024 Pazartesi günü sona erecek. Öte yandan kış tatili olarak bilinen sömestr ise 22 Ocak 2024 tarihinde başlayarak 5 Şubat 2024 tarihinde sona erecek.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.