Özel Gereksinimli Bireylere Spor Malzemeleri Dağıtıldı

Özel Gereksinimli Bireylere Spor Malzemeleri Dağıtıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının işbirliğiyle ‘Spor Aşkı Engel Tanımaz’ projesi kapsamında özel gereksinimli bireylere yönelik spor malzemeleri tedarik edildi.

‘Spor Aşkı Engel Tanımaz Projesi’ kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasındaki protokol kapsamında ülke genelinde özellikle de rehabilitasyon merkezlerinde devam eden özel eğitim merkezlerinde, sınıflarda çocuklara hediyeler gönderiliyor.

Bu proje kapsamda Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait Gençlik Merkezinde düzenlenen programa Vali Ali Hamza Pehlivan, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir ve özel gereksinimli bireyler katıldı.

Şırnak Gençlik Merkezinde düzenlenen programda konuşan Vali Pehlivan, il genelinde rehabilitasyon merkezlerindeki 400’e yakın öğrenciye bu malzemelerin ulaştırılacağını belirtti.

Malzemelerin bazıları müşterek kullanıma bazıları da bireysel kullanıma yönelik hazırlandığını söyleyen Vali Pehlivan, hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek; “Bugün sabah ki etkinlikte de ifade ettiğim gibi birkaç gün daha buradayız. Tayinimizin çıkması dolayısıyla katıldığımız her etkinlik bir veda etkinliği gibi oluyor. Burada bulunan siz kıymetli katılımcılardan da helallik istiyorum. Hakkınızı helal edin. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sevgili gençler, sevgili kardeşlerimiz, sizlere sağlık, afiyet diliyorum. Hayırlı güzel nice faaliyetler nice günler nice yarınlar temenni ediyorum. Görev yerlerimiz değişebilir ama bulunduğumuz her yer sizler için açık bir kapıdır. Şırnaklı gençlerimiz gönlümüzdeki yerini muhafaza edecektir. Sizleri sevgiyle, saygıyla, selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka da konuşma gerçekleştirerek duygu ve düşüncelerini paylaştı, malzemelerin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

Konuşmalarının ardından spor malzemelerinin teslimi gerçekleştirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.