Özgü Namal Kızıl Goncalar dizisi ile tesettüre girdi

Özgü Namal uzun yıllar aradan sonra ekranlara döndü ancak kimse tanıyamadı. Özgü Namal Kızıl Goncalar dizisi ile ekranlara tekrar merhaba derken tesettüre girmesi de gündem oldu.

Özgü Namal 10 yılı aşkın süreden sonra ekranlara yeni bir dizi projesi ile ekranlara dönüyor. Özgü Namal, Kızıl Goncalar dizisi ile Meryem karakteri ile başrol olarak ekranlara geliyor. Özgü Namal tesettür, Özgü Namal Kızıl Goncalar dizisi, özgü Namal yeni dizisi. Kızıl Goncalar özgü Namal, Özcan Deniz Özgü Namal, Kızıl Goncalar dizisi konusu, Kızıl Goncalar hangi gün, Kızıl Goncalar fragman, Kızıl Goncalar tanıtım fragman

kizilgoncalar03.jpg

Kızıl Goncalar dizisinde Meryem karakterine hayat verecek olan Özgü Namal, rolü için tesettüre girdi. Kızıl Goncalar dizisinde tarikat sahneleriyle de dikkat çekerken Özgü Namal’ın canlandırdığı Meryem’in hikâyesi merak konusu oldu.

20231129-073742.jpg

KIZIL GONCALAR DİZİSİ OYUNCULARI

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği yeni dizi “Kızıl Goncalar”ın heyecanla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı. Özcan Deniz ve Özgü Namal’ı başrollerinde buluşturan dizi, yayınlanan tanıtımıyla sezonun en iddialı projelerinden olacağının sinyalini verdi. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle merak konusu olan dizide Özcan Deniz ve Özgü Namal’a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehran Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

kizilgoncalar04.jpg

KIZIL GONCALAR DİZİSİ KONUSU NE?

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen “evlat” söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

kizilgoncalar01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.