Partisinden İstifa Eden Milletvekili CHP'ye Katıldı!

Partisinden İstifa Eden Milletvekili CHP'ye Katıldı!

İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, CHP'ye katıldı. Yanıkömeroğlu'nun rozetini Özgür Özel taktı.

CHP'nin Genel Başkan Özgür Özel liderliğinde yapılan bugünkü grup toplantısında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, CHP'ye katıldı.

ROZETİNİ BİZZAT ÖZEL TAKTI
Genel Başkan Özgür Özel'in kürsüye davet ederek rozetini bizzat taktığı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun bir hayli keyifli olduğu dikkatlerden kaçmadı.

"AYŞE HANIM ÇAĞRIMIZA UYDU VE BABA EVİNE GELDİ"
Özel, CHP'ye katılan Yanıkömeroğlu için "İstanbul üçüncü bölgede zaten bir milletvekilinin çok eksikliğini hissediyorduk, depreme karşı verilecek çalışmalarda meclisteki yapıcı muhalefetimizde kendisine çok yük düşecek. Kendisini grubumuza hoş geldin diyorum. Ayşe Hanım çağrımıza uydu ve baba evine geldi" dedi.

chpp.jpg

SERT İFADELERLE PARTİDEN AYRILMIŞTI

İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu geçtiğimiz aralık ayında "Kuruluş amaç ve ilkelerimizden bir süredir uzaklaşmış olmanın üzüntüsü içerisindeyim" ifadesini kullanarak İYİ Parti'den istifa etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.